Bedrijfsbeheer


Bedrijfsbeheer

Bedrijfsbeheer


Waar

Campus Vangrootenbruel Ronse

Wanneer

03 Oktober 2017 - 15 Maart 2018

Prijs

€ 240 (exclusief cursusmateriaal)

Wat

Aantal lestijden
160
Weekdag
19 dinsdagavonden en 5 donderdagavonden
Beginuur
18u
Einduur
21u30
Schrijf hier ONLINE in
Bedrijfsbeheer

Inhoud

Bij het uitbouwen van een eigen zaak komt heel wat meer kijken dan louter vakkennis. Inzet, motivatie en een goede praktische kennis zijn onmisbaar, maar ook een goede kennis van recht, boekhouden, handel,… kan het falen of slagen van uw zaak bepalen. Door het volgen van de opleiding bedrijfsbeheer sta je als zelfstandige in elk geval sterker in je schoenen.

Deze opleiding is er voor iedereen die zich wil vestigen als zelfstandig ondernemer en daarom een degelijke basiskennis bedrijfsbeleid wil verwerven. Wie slaagt voor de opleiding behaalt het getuigschrift over de basiskennis van het bedrijfsbeheer, dat nodig is om zich als zelfstandige te vestigen in het kader van de vestigingswet.

De cursus bedrijfsbeheer bestaat uit de modules "Zelfstandig ondernemen" (60 lestijden) en "Het ondernemingsplan" (100 lestijden).

NIEUW! De module "Het ondernemingsplan" wordt aangeboden via gecombineerd onderwijs: 40% van de lessen worden gegeven via contactonderwijs, 60% van de lessen worden afgewerkt via afstandsonderwijs.

In slechts 20 weken tijd rond je deze modules af en behaal je het getuigschrift over de basiskennis van het bedrijfsbeheer.

  • Module 1 "Zelfstandig ondernemen": tijdens deze module maak je onder meer kennis met de voorwaarden waaraan een zelfstandige moet voldoen, welke formaliteiten vervuld moeten worden. Je maakt kennis met instellingen waar je terecht kan voor informatie en ondersteuning. Je leert jouw assortiment samenstellen en promoten en je krijgt les over betalingsmogelijkheden, financieringsvormen, krediet, boekhouding, fiscaliteit  en nog zoveel meer!Contactles op: 3, 10 en 24 oktober / 7, 14 en 28 november / 5 en 12 december / 9, 16, en 23 januari / 6, 20 en 27 februari / 13 maart
  • Module 2 "Het ondernemingsplan": tijdens deze module maak je kennis met het ondernemingsplan. Je leert het ondernemingsplan opstellen met aandacht voor alle aspecten ervan.Contactles op: 5 en 17 oktober / 9 en 21 november / 7 en 19 december / 18 en 30 januari / 8 en 15 maart

LET OP: het aantal plaatsen is beperkt. Op tijd inschrijven is de boodschap! Deze opleiding is erg populair en snel volzet» meer info over deze opleiding

NIEUWS

23-01-2018

Reactie tegen de sluiting van Agentschap Integratie en Inburgering (AII),loket Ronse

lees meer...
22-12-2017

Onze beste wensen voor 2018

lees meer...
11-12-2017

Dringend: schorsing van de lessen op 11 december 2017

lees meer...
Gepassioneerde leerkrachten, praktijkgerichte cursussen.
G. Verstraete
De cursus van je leven vind je in hét CVO!
B. Tsiobbel
Bijleren in een professionele, aangename sfeer én met een persoonlijke aanpak.
P. Maes

HÉT CVO op SOCIALE MEDIA

© copyright hét cvo!
website by Delta Solutions
Share
Share