Administratie

Deze diplomagerichte opleidingen openen de deuren naar een  administratieve job en leidt in combinatie met de opleiding Aanvullende Algemene Vorming tot het Diploma Secundair Onderwijs.

Verkorte trajecten.

Heb je reeds attesten behaald in andere centra voor volwassenenonderwijs of bij de examencommissie van de Vlaamse Gemeenschap, dan kun je in aanmerking komen voor vrijstellingen.

Misschien heb je ooit een cursus gevolgd of bepaalde kennis verworven voor een bepaald vak waar je geen officieel bewijs van hebt, dan kun je bij ons eventueel een vrijstelling verkrijgen na het afleggen van een vrijstellingsproef. Op die manier krijg je de kans om ook te genieten van een verkort traject.

Alle informatie over vrijstellingen, vrijstellingsproeven en verkorte trajecten, krijg je tijdens de infosessies en intakegesprek met de opleidingscoördinator. Je wordt persoonlijk begeleid om een opleiding te volgen die voldoet aan je wensen en noden.

Geïnteresseerd?

Infosessies  op donderdag 7 juni om 18:30, op maandag 20 augustus om 18:30 en op zaterdag 1 september om 10:30 in campus Fortstraat 47 te Oudenaarde.

Voor meer informatie over de diplomagerichte opleidingen kun je bellen naar 0486 22 80 03 of mailen naar lien.lelieur@hetcvo.be .

Bijleren in een professionele, aangename sfeer én met een persoonlijke aanpak.
P. Maes
Gepassioneerde leerkrachten, praktijkgerichte cursussen.
G. Verstraete
De cursus van je leven vind je in hét CVO!
B. Tsiobbel
Share
Share