Computer


Ben je een leek of ervaren computergebruiker, Hét CVO  kan je begeleiden bij het opbouwen of aanscherpen van jouw kennis van de informatica. Je vindt bij ons zeker de voor jouw gepaste opleiding.

Waarom kiezen voor een cursus ICT ?

Het huidige cursusaanbod ICT wordt gebaseerd op enkele grote rubrieken : Start to ICT, ICT en administratie, ICT en sociale media, ICT in een creatieve context en Webcontent.

De rubriek "Start it ICT" richt zich tot de beginnende ICT-gebruiker.

In de rubriek "ICT en administratie" kunnen de cursisten hun kennis over administratieve toepassingen versterken.

Cursisten die hun digitale gegevens willen optimaliseren, publiceren en beheren kunnen terecht bij het profiel Webcontent

De rubriek "ICT en sociale media" richt zich  tot de mensen die op een veilige en verantwoorde manier sociale media actief als communicatiekanaal willen gebruiken.

Wie een computer wil gebruiken om creatieve dingen te maken kan gebruik maken van het profiel "ICT in een creatieve context"

De cursussen ICT zijn op verschillende plaatsen te volgen (Ronse, Oudenaarde, Kruishoutem, Waregem).  Tevens beschikken over we over een team gedreven en professionele leerkrachten die zich 100 % inzetten voor de cursisten.

Ieder schooljaar komen we tegemoet aan de vragen van de cursisten door nieuwe cursussen op te richten. Deze cursussen zijn vernieuwend en spelen in  op de actualiteit. De cursussen ICT kunnen worden gebruikt in een dagelijkse huiselijke sfeer en professionele sfeer.  Tijdens de lessen wordt enorm veel tijd besteed aan het maken van oefeningen. Door gebruik te maken van een gespreid evaluatie systeem (herhalingsoefeningen) kunnen we van heel kortbij de evolutie van onze cursisten opvolgen en bijsturen waar nodig. Vragen van cursisten worden steeds met de grootste zorg behandeld.

Het cursusmateriaal wordt samengesteld op maat van de onderwerpen die worden gegeven.

Via een cursus ICT binnen Hét CVO  maak je gegarandeerd nieuwe vrienden.

Onze cursussen worden gegeven  in een aangename,  vriendelijke en  gemoedelijke sfeer. Af en toe wordt er  zelfs tijd vrijgemaakt om een bedrijfsuitstap te doen.

Het ICT-lerarenteam.

NIEUWS

20-04-2018

De inschrijvingen 18-19 starten op 15 mei

lees meer...
23-01-2018

Reactie tegen de sluiting van Agentschap Integratie en Inburgering (AII),loket Ronse

lees meer...
22-12-2017

Onze beste wensen voor 2018

lees meer...
De cursus van je leven vind je in hét CVO!
B. Tsiobbel
Bijleren in een professionele, aangename sfeer én met een persoonlijke aanpak.
P. Maes
Gepassioneerde leerkrachten, praktijkgerichte cursussen.
G. Verstraete

HÉT CVO op SOCIALE MEDIA

© copyright hét cvo!
website by Delta Solutions
Share
Share