Gastvrij koken

Gastvrij koken deel 2: lente en zomer

vestiging
dag
tijdstip
van
tot
leerkracht
Campus Bergstraat Oudenaarde
dinsdag
18:00 - 22:00
02/02/2021
29/06/2021
Wim Vander Haeghen
Campus Ninovestraat Ronse
woensdag
18:00 - 22:00
03/02/2021
23/06/2021
Wim Vander Haeghen
Campus Kerkhofstraat Avelgem
donderdag
18:00 - 22:00
04/02/2021
24/06/2021
Wouter Vanderstraeten

Heb je al een basiskennis, bijvoorbeeld door het volgen van de modules "Basis koken", "Lekker voor alledag" of "Trendy koken", dan is het hoog tijd voor het complexere werk. In deze module leer je een menu bereiden in functie van bepaalde gelegenheden zoals familiebijeenkomsten, feestjes, bijzondere feestdagen in huiselijke kring, …. met aandacht voor sauzen, buffetten, hapjes, mousses, pasteien, vullingen, degen, … en met de focus op lente en zomer. Je maakt hierbij gebruik van diverse kooktechnieken. Daarnaast leer je subtiel de regels van gastvrijheid en leer je oog te hebben voor de tafeldienst zoals een tafel schikken, opdienen en afdienen.

De kostprijs is exclusief de ingrediënten en kan variëren per les, afhankelijk van het menu. Per les zal je gevraagd worden de ingrediënten te betalen, waarbij wij enkel de foodcost aanrekenen.

 



Aantal lestijden
80


» meer info over deze opleiding

Inschrijvingsgeld
€ 120,00
Verbruiksgoederen en cursusmateriaal
€ 12,00

Basis Koken

Gepassioneerde leerkrachten, praktijkgerichte cursussen.
G. Verstraete
De cursus van je leven vind je in hét CVO!
B. Tsiobbel
Bijleren in een professionele, aangename sfeer én met een persoonlijke aanpak.
P. Maes
Share
Share