Spaans

Spaans conversatie De Parette

vestiging
dag
tijdstip
van
tot
leerkracht
Campus Paretteplein Harelbeke
dinsdag
13:30 - 16:00
01/10/2019
24/03/2020
-

Wil je reizen naar het land van Picasso, Calatrava en Don Quijote? Of wil je Latijns Amerika bezoeken en bijvoorbeeld Machu Picchu bewonderen? Interesse voor de Spaanse en Latijns-Amerikaanse cultuur of Spaans spreken met Spaanstaligen zijn enkele van de belangrijkste redenen om een taalcursus conversatie Spaans te volgen.

Conversatie Spaans in een cursus opgericht voor mensen die al kennis van het Spaans hebben en dit willen blijven oefenen door met anderen te praten. Waar kan dit beter dan in een groepje met gelijkgestemden?
Je taalgebruik wordt verrijkt en je woordenschat uitgebreid via conversaties, debatten, rollenspellen, individuele spreekoefeningen met interessante en boeiende thema’s en artikels over cultuur, gezondheid, muziek, technologie, wetenschap, politiek, videomateriaal etc.
Spreken over actualiteit, guacamole en tapas leren maken in een kookworkshop, een gast van een ander land interviewen, een Spaanse film tijdens de filmweek bekijken en bespreken, … Dit zijn enkele van de vele activiteiten die wij tijdens de lessen aanbieden.

Grammatica en woordenschat worden uiteraard ook opgefrist waar nodig zodat elke cursist verder bijleert en verder kan groeien met de taal. Uiteraard komt ook het lezen en schrijven (beperkt) aan bod door de vele andere oefeningen die aangeboden worden.

 

Een cursus in samenwerking met Zorgbedrijf Harelbeke.Aantal lestijden
60


» meer info over deze opleiding

Inschrijvingsgeld
€ 90,00
Gedeeltelijke vrijstelling inschrijvingsgeld
€ 18,00
Volledige vrijstelling inschrijvingsgeld
€ 0,00
Verbruiksgoederen en cursusmateriaal
€ 12,50

Schrijf hier ONLINE in
Spaans Converstatie De Parette

Certificaat niveau 6 (threshold 4) behaald hebben.

OF

Via een instaptoets op onze infodag op zaterdag 31 augustus tussen 10 en 12 uur.

Gepassioneerde leerkrachten, praktijkgerichte cursussen.
G. Verstraete
De cursus van je leven vind je in hét CVO!
B. Tsiobbel
Bijleren in een professionele, aangename sfeer én met een persoonlijke aanpak.
P. Maes
Share
Share