Klussen

Klussen voor beginners Hout 2

vestiging
dag
tijdstip
van
tot
leerkracht
Campus Molenstraat Waregem
donderdag
18:00 - 22:00
19/11/2020
28/01/2021
-
Campus Molenstraat Waregem
donderdag
18:00 - 22:00
29/04/2021
24/06/2021
-

Na het afwerken van de module "Klussen voor beginners hout 1" is het nu tijd voor een tweede stap. Het principe blijft min of meer gelijk maar zowel de gereedschappen als de technieken worden uitgebreid. De bovenfreesmachine, lamellomachine, handcirkelzaag e.a. doen nu hun intrede in jouw leerproces. Er is aandacht voor elektrisch en pneumatisch spijkeren, spangereedschappen en -technieken worden aangeleerd. In deze vervolgmodule wordt ook heel specifiek gewerkt rond herstelling van houtwerk d.m.v. pasta's, allerlei houtsoorten en plaatmaterialen. Je leert beschadigde onderdelen vakkundig te verwijderen om daarna nieuwe delen te vervaardigen en vakkundig te plaatsen.

Het hanteren van de gereedschappen en het inoefenen van bovenvermelde technieken gebeurt ook in deze module aan de hand van totaalprojecten. Je kan hierbij je eigen beschadigde of defecte meubelstuk, of ander houten voorwerp meebrengen en onder begeleiding van de leerkracht herstellen.

Deze cursus wordt tweemaal ingericht: je kan starten in november 2020 of in april 2021. Om deze module te kunnen starten moet je klussen voor beginners hout1 succesvol hebben afgewerkt!Aantal lestijden
40


» meer info over deze opleiding

Inschrijvingsgeld
€ 60,00
Verbruiksgoederen en cursusmateriaal
€ 42,00

Schrijf hier ONLINE in
Voor deze opleiding kan ingeschreven worden in januari 2021

Om deze module te kunnen starten moet je klussen voor beginners hout 1 succesvol hebben afgewerkt!

Gepassioneerde leerkrachten, praktijkgerichte cursussen.
G. Verstraete
Bijleren in een professionele, aangename sfeer én met een persoonlijke aanpak.
P. Maes
De cursus van je leven vind je in hét CVO!
B. Tsiobbel
Share
Share