Trendy Koken

Trendy koken deel 2: lente en zomer

vestiging
dag
tijdstip
van
tot
leerkracht
Campus Bergstraat Oudenaarde
woensdag
18:00 - 22:00
03/02/2021
23/06/2021
Wouter Vandersrtraeten

In deze module leer je een volledig menu bereiden.  Traditionele gerechten worden hierbij vervangen door hedendaagse gerechten die aansluiten bij de nieuwste trends. Voedingsmiddelen, smaakmakers en kruiden worden verwerkt in hedendaagse gerechten.  Je maakt hierbij gebruik van diverse kooktechnieken. De nadruk wordt gelegd op typische lente- en zomergerechten.

Je maakt gebruik van trendy basiskooktechnieken zoals stomen, wokken en grillen.

Je maakt ook kennis met de mediterraanse, Oost-Europese, Aziatische, Afrikaanse en Amerikaanse keuken.

De kostprijs is exclusief de ingrediënten en kan variëren per les, afhankelijk van het menu. Per les zal je gevraagd worden de ingrediënten te betalen, waarbij wij enkel de foodcost aanrekenen.



Aantal lestijden
80


» meer info over deze opleiding

Inschrijvingsgeld
€ 120,00
Verbruiksgoederen en cursusmateriaal
€ 12,00

Schrijf hier ONLINE in
Voor deze opleiding kan nog niet ingeschreven worden.
Bijleren in een professionele, aangename sfeer én met een persoonlijke aanpak.
P. Maes
Gepassioneerde leerkrachten, praktijkgerichte cursussen.
G. Verstraete
De cursus van je leven vind je in hét CVO!
B. Tsiobbel
Share
Share