Bedrijfsbeheer

Inhoud

Bij het uitbouwen van een eigen zaak komt heel wat meer kijken dan louter vakkennis. Inzet, motivatie en een goede praktische kennis zijn onmisbaar, maar ook een goede kennis van recht, boekhouden, handel,… kan het falen of slagen van jouw zaak bepalen. Door het volgen van de opleiding bedrijfsbeheer sta je als zelfstandige in elk geval sterker in je schoenen.

Deze opleiding is er voor iedereen die zich wil vestigen als zelfstandig ondernemer en daarom een degelijke basiskennis bedrijfsbeleid wil verwerven. Wie slaagt voor de opleiding behaalt het getuigschrift over de basiskennis van het bedrijfsbeheer.

Bedrijfsbeheer wordt aangeboden via gecombineerd onderwijs: 50% van de lessen worden gegeven via contactonderwijs, 50% van de lessen worden afgewerkt via afstandsonderwijs.

In slechts 16 weken tijd rond je deze modules af en behaal je het getuigschrift over de basiskennis van het bedrijfsbeheer.

LET OP: het aantal plaatsen is beperkt. Op tijd inschrijven is de boodschap! Deze opleiding is erg populair en snel volzet.

Gepassioneerde leerkrachten, praktijkgerichte cursussen.
G. Verstraete
Bijleren in een professionele, aangename sfeer én met een persoonlijke aanpak.
P. Maes
De cursus van je leven vind je in hét CVO!
B. Tsiobbel
Share
Share