ICT & administratie (TKO)

Wens jij jouw kansen op de arbeidsmarkt te vergroten? Of dacht je al langer aan een administratieve functie in je huidige bedrijf? Of heb je door omstandigheden nooit je diploma Secundair Onderwijs kunnen behalen en ben je er nu wel klaar voor? Dan kan je dankzij de nieuwe opleiding ‘ICT en Administratie’ in 2 jaar tijd een nieuwe professionele start voorbereiden!

Ben je op zoek naar een kantoorjob in een bedrijf, dan is het belangrijk dat je een uitgebreide kennis hebt van de diverse softwaretoepassingen voor tekstbeheer, het verwerken van cijfer- en datagegevens, het beheren van e-mails en agenda en het presenteren van informatie.  Iedere bedrijf zet ook sterk in op personen die het beheren van  bestanden, zowel offline als online goed onder de knie hebben.

Samenwerken aan bestanden en diverse online diensten zijn niet meer weg te denken.

In deze opleiding ‘ICT en administratie’ willen we jou die grondige kennis van diverse softwaretoepassingen aanleren en streven  we ernaar dat  je de tools efficiënt kunt inzetten in een zakelijke omgeving

Geïnteresseerd?

Kom dan langs op één van onze infosessies:

  • dinsdag 18 juni 2019 om 18u30 in campus Fortstraat 47 te Oudenaarde
  • dinsdag 20 augustus 2019 tussen 18u - 20u in campus Fortstraat 47 te Oudenaarde
  • donderdag 29 augustus 2019 tussen 18u - 20u in campus Ninovestraat 169 te Ronse
  • zaterdag 31 augustus 2019 tussen 10u - 12u in campus Fortstraat 47 te Oudenaarde

Cursisten die zich wensen in te schrijven voor de opleiding ICT en administratie met het doel een diploma secundair onderwijs te behalen, maken eerst een afspraak met de opleidingscoördinator vooraleer online in te schrijven. lien.lelieur@hetcvo.be

Data vrijstellingsproeven

Voor bepaalde modules worden er toelatings- en vrijstellingsproeven georganiseerd. De proeven vinden plaats in campus Abraham Hans, Aalststraat 180 te Oudenaarde, op volgende dagen:

  • maandag 26 augustus om 18u: teksten verwerken
  • dinsdag 27 augustus om 18u: aan de slag met ICT, e-communicatie, internet en online diensten en eenvoudige content aanmaken (toelatingsproeven)
  • woensdag 28 augustus om 18u: cijfergegevens verwerken
  • donderdag 29 augustus om 18u: content presenteren

Wens je meer informatie over de proeven of je in te schrijven voor één of meerdere vrijstellingsproeven, gelieve dan contact op te nemen met de opleidingscoördinator via lien.lelieur@hetcvo.be of 0486 22 80 03.

Alle informatie over vrijstellingen en vrijstellingsproeven krijg je op de infosessie en de trajectbespreking met de opleidingscoördinator. Tijdens de trajectbespreking word je persoonlijk begeleid om een opleiding te volgen die voldoet aan uw wensen en noden.

Gepassioneerde leerkrachten, praktijkgerichte cursussen.
G. Verstraete
De cursus van je leven vind je in hét CVO!
B. Tsiobbel
Bijleren in een professionele, aangename sfeer én met een persoonlijke aanpak.
P. Maes
Share
Share